Tko ostaje trudan u Criminal Minds? Celebrity.fm

Treća sezona

JJ otkriva da je trudna u epizodi “The Crossing” s djetetom svog partnera Willa. Ova trudnoća na kraju dovodi do njenog privremenog napuštanja BAU na porodiljnom dopustu tijekom sljedeće sezone.

U vezi s tim, Ima li Reid dijete Criminal Minds?

Reid s najavom rođenja svog sina. Njegov sinčić Hank Spencer Morgan dobio je ime u čast njegovog pokojnog oca i najboljeg prijatelja.

Što se onda događa s JJ-inim mužem? JJ duguje život svog muža Emily Prentiss

U epizodi 24 pod nazivom "Trči", Izzy vodi Willa da dobije liječničku pomoć za ranu od metka, ubijajući liječnika koji im pomaže. Niotkuda ona tada puca u svog partnera Chrisa, ostavljajući ga u uličici.

U kojoj epizodi JJ najavljuje svoju drugu trudnoću?

Deseta sezona

Nakon Kateine ​​trudnoće, JJ je obavijestio Reida u "Lovu" da je trudna s još jednim djetetom i da može očekivati ​​još jedno kumče ili kumče, na svoju sreću i iznenađenje.

Nakon toga, Je li JJ varao Willa? Erica Messer želi ispraviti stvar: JJ i Cruz nemaju aferu u Zločinačkim umovima. "Ponovo ću reći: nisu imali i nemaju aferu", kaže voditelj emisije za TVGuide.com.

Je li Cat trudna sa Spencerom?

Srećom, taj zaokret nije istinit, ali Cat je trudna - s bebom čuvara koji je radio i za nju i za Reidove zatvore. I pali se žarulja za Reida: Njegova prljava mala “tajna” je da je uživao trovajući svoje kolege zatvorenike.

Tko je smjestio Spenceru u 12. sezoni?

U 12. sezoni Zločinačkih umova dr. Spencer Reid proveo je pola sezone u meksičkom zatvoru, nakon što su mu smjestile Cat Adams i Lindsey Vaughn.

Kako je Reid zatrudnjela Cat?

Nakon toga, Reid je pita kako je ostala trudna. Kad Reid to učini, ona mu kaže da je Lindsey dozirala Reida u Meksiku i potom se pretvarala da je njegova pokojna djevojka, Maeve Donovan, kako bi je Reid mogao halucinirati umjesto Lindsey i stoga joj dozvoliti seks s njim.

Jesu li JJ i hoće li prekinuti?

Willova smrt bila je poziv na buđenje za JJ-a

traži od Willa da je ponovno zaprosi kako bi mogla reći da. Njih dvoje se vjenčaju na kraju epizode i nastavljaju s dobrodošlicom drugom sinu u 11. sezoni. Tijekom preostalih sezona "Zločinačkih umova", čini se da su JJ i Will sretni i zadovoljni svojim izborima.

Da li se JJ i Spencer okupljaju?

U prvoj sezoni činilo se kao da se nešto sprema kad je sjajan, ali neugodan, Spencer Reid (Matthew Grey Gubler) priznao da se malo zaljubio u ureda s JJ Jareauom (AJ Cook). Pokušalo se uspostaviti ovo dvoje, ali na kraju, romantika nikada nije procvjetala. Prekinut do posljednje epizode 1. sezone.

Hoće li se strijeljati u umovima zločinaca?

Zločinački umovi – Will je ustrijeljen – finale 7. sezone – YouTube.

U kojoj je epizodi JJ imao spontani pobačaj?

Čitajte na vlastitu odgovornost.] Istina je konačno izašla na vidjelo. Tajanstveni rad JJ (AJ Cook) sa State Departmentom konačno je otkriven u 200. epizodi Zločinačkih umova u srijedu — zajedno s njenom i Cruzovom (Esai Morales) velikom tajnom: pretrpjela je spontani pobačaj dok je bila na njihovoj misiji.

U kojoj epizodi JJ svima govori da je trudna?

“Lo-Fi” (3. sezona, 20. epizoda)

Kad je Will odletio u New York jer je bio zabrinut za slučaj na kojem je tim radio, JJ je otkrila timu da je trudna.

Koliko djece JJ ima u Criminal Minds?

Jennifer Jareau
obiteljSandy Jareau (majka) Rosaline (Roslyn) Jareau (sestra, umrla) Neimenovani brat i sestra Neimenovana nećakinja Neimenovana teta William LaMontagne Jr (muž)
DjecaHenry LaMontagne (stariji sin) Michael LaMontagne (mlađi sin)
Sezone1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Je li JJ imao pobačaj?

Istina je konačno izašla na vidjelo. Tajanstveni rad JJ-a (AJ Cook) s State Departmentom konačno je otkriven u 200. epizodi Criminal Mindsa u srijedu - zajedno s velikom tajnom nje i Cruza (Esai Morales): doživjela je pobačaj dok je bila na njihovoj misiji.

Zabavlja li Cruz JJ?

Erica Messer želi ispraviti situaciju: JJ i Cruz nemaju aferu na Criminal Minds. "Ponovno ću reći: nisu imali i nemaju aferu", kaže voditelj emisije za TVGuide.com. “Samo se čini da jesu.”

Zašto Reid nije u sezoni 12?

I Gubleru i Reidu bilo je potrebno neko vrijeme daleko od BAU-a

Za Matthewa Graya Gublera, njegov je ugovor uključivao slobodno vrijeme za rad na drugim projektima, što je razumljivo s obzirom na 11 godina igranja istog lika. Što se njegovog karaktera tiče, rane izostanke objasnili su time što je Reid bio u posjetu s majkom.

Zašto je dr. Reid u zatvoru?

U epizodi pod nazivom "Spencer", Reid je uhićen u Meksiku pod optužbom za drogu, kao i za ubojstvo Rose Medine, koja je na kraju postala žena po imenu Nadie Ramos.

Je li Reid u sezoni 13?

Finale 13. sezone Zločinačkih umova vratit će Reida (Matthew Gray Gubler) sa godišnjeg odmora kako bi spasio bivšeg agenta FBI-a Owena Quinna (James Urbaniak).

Mogu li mačke ponovno apsorbirati mačiće?

U tim slučajevima, embrij se često ponovno apsorbira u tijelo i pobačaj može proći potpuno neotkriven. U nekim slučajevima, jedan ili više mačića u leglu mogu pobaciti i resorbirati se, dok se drugi mačići u leglu normalno rađaju. “Pobačaj se odnosi na smrt fetusa tijekom trudnoće.”

Oplakuju li mačke smrt svojih mačića?

Koji su znakovi žalosti? Kada mačka izgubi suputnika, bilo životinju ili čovjeka, ona sigurno tuguje i reagira na promjene u svom životu. Mačke mijenjaju svoje ponašanje kada žale, slično kao i ljudi: mogu postati depresivne i bezvoljno.

Što učiniti ako je mačić mrtvorođen?

Ako je vaša mačka rodila mrtve mačiće, odnesite ih veterinaru. Vaš veterinar će htjeti provesti testove na vašoj mački kako bi se uvjerio da nema virusnu ili bakterijsku infekciju koja bi mogla utjecati na ostatak legla. Vaš će veterinar također htjeti pregledati žive mačiće kako bi se uvjerio da su zdravi.

Tko se oženio JJ Criminal Minds?

Jareau je udana za Willa LaMontagnea Jr. Imaju dva sina, Henryja i Michaela. Od 13. sezone, ona i Matt Simmons (Daniel Henney) jedini su članovi BAU-a koji su u braku i imaju djecu.

Tko je JJin muž?

William "Will" LaMontagne, Jr. je lik koji se ponavlja u Criminal Minds. Trenutno je u braku sa SSA Jennifer Jareau.

ncG1vNJzZmiblaGyo77IrbBnnp1ktbN71qGmZp%2BVqcBuvNGenqeZnql6qrqMnKmipZmjrq15zKKlnatf